Pruuniks 2. juuniks!

See on laulusalm, mis on paljudele jäänud pähe kummitama. Meil kummitas see samuti ja hakkasime talvel väljatöötama isepruunistavat toodet, mis oleks looduslik ja sel puuduksid muud ebameeldivad omadused, mis tavaliselt nende toodetega kaasnevad. Nüüd on see valmis ja teile kättesaadav. Isepruunistav kuivõli kahes toonis on looduslik toode ning seal on kasutatud pruunistava toimeainena erütroloosi, mida saadakse vaarika suhkrust ning DHB, mis fermenteerritakse suhkrupeedist. Mõlema toimeaine kooslus annab loomuliku jume reageerides naha surnud rakkudega. Esimene tulemus saabub mõne tunni möödudes ja sügavama jume saab pärast mõne päevast kasutamist. Et jume säiliks kauem, siis soovitame kasutada toodet pikema aja jooksul. Kuivõli teeb toote kasutamise väga mugavaks, kuna ei jäta nahka määrivaks. Samuti aitab kuivõli saavutada ühtlast pealekandmist ning seepärast ei jää “triibulist päevitust”. Ja muidugi mitte vähetähtis – oleme saavutanud Isepruunistuvas kuivõlis suhteliselt neutraalse lõhna. Seega, kes on loobunud isepruunistavate kreemide kasutamisest just nende ebamugavuste tõttu, soovitame teil LUUV toodetega proovida. 

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saa ohutu ja kaunis päevitus LUUVi jumetoodetega

Taaskord on käes see aeg aastast, kus talvised vammused saab vahetada kleitide ja seelikute vastu. Ühtlasi toob see kaasa laialdase “pruuniks-teiseks-juuniks” soovi ning selle asemel, …

Loe edasi →
Magneesiumi kasulikkusest ja miks võiks magneesiumikreem kuuluda igaühe kodusesse apteeki

Magneesium (Mg) on üks olulisemaid mineraale inimese organismi toimimisel, kuid tihtipeale on inimestel sellest puudus. Magneesiumipuudulikkusest annavad märku lihaskrambid jalgades, lihaspinged, pidevad peavalud, väsimus ja …

Loe edasi →
Annegret testis meie tooteid

Ilublogides võib leida väga kasulikke teste, mis aitavad inimestel paremini mõista, mis tootega tegu on ilma seda omale soetamata. Annegret Nõgene on testinud meie 4 …

Loe edasi →
Scroll to Top